kedden és csütörtökön

9-12 -ig és 16-19 -ig

+36 30 3113045

feketedoktor@gmail.com

1027. Budapest, Kapás utca 26.

A épület I. emelet 3.

Follow Us

Ha csúnya a makk

Ha csúnya a makk

Papulák a makk peremén / PPP/

A makk peremén lévő mirigyek / papulák / kidudorodása nem ritka probléma. Zavaróak, nehezítik a tisztán tartást és partnert is zavarhatják. Sokan összetévesztik vírusos szemölcsökkel.

Ha zavarják önt akkor kezelést igényelnek. Ez nem esztétikai kezelés, hanem a szexualitást zavaró, a normálistól eltérő elváltozás orvosi kezelése.
Ennek a problémának a kezelését hazánkban én kezdtem elsőként és jelenleg is csak páran végzik.
A lézerhez hasonló hatású sebészeti készülékkel gyakorlatilag eltávolítom őket. Más megoldás nincsen, a krémek, kenőcsök nem mulasztják el.

Az érzéstelenítés  kellemetlen, de nem fájdalmas, maga a beavatkozás és utána a gyógyulás egyáltalán nem fájdalmas. A beavatkozás során és utána vérzés nincsen. A beavatkozás végleges eredményt ad, kiújulás nem fordult elő, viszont ritkán de néha megmarad pár kis mirigy ami később egy pár perces kis beavatkozással eltüntethető.

Rendszeresen végzem, az eredmények jók, probléma nem volt .

fitymaszűkület most

A makk peremén lévő megnagyobbodott mirigyek, papulák

fitymaszűkület papula 1

A kezelés után 2 héttel

 

fitymaszűkület papula

A kezelés után 3 hónappal

Négyszemközt fogadom,vizsgálom, kezelem. A pénisz külső részén vagy a herezacskón lévő mirigyeket csak ritkán,nagyon „csúnya” esetben javaslom, vállalom.

Ha kéri  lehet közvetlenül  a beavatkozásra jönni, akkor a vizsgálat után elvégezzük, majd rövid megfigyelés után távozhat. Aznap pihenni kell, másnap dolgozhat. Gyógyulás 2-3 hét /uszoda, nemi élet/ de minden mást / pl. zuhanyozni / azonnal lehet.