kedden és csütörtökön

9-12 -ig és 16-19 -ig

+36 30 3113045

feketedoktor@gmail.com

1027. Budapest, Kapás utca 26.

A épület I. emelet 3.

Follow Us

Péniszgörbülés- Ha görbe a pénisz

Péniszgörbülés- Ha görbe a pénisz

Péniszgörbület

Ha a pénisz görbülete a nemi életet zavarja, gondot okoz akkor a görbülésen csak műtéttel lehet javítani.

Más igazán hatékony módszer/ krém, nyújtás, pumpák stb./ nincsen. Számos beteggel találkoztam az évek során akinek nyújtástól sérült, hegesedett a pénisze és a görbület nem javult hanem romlott. Ezért házilagos nyújtást, pumpák alkalmazását nem javasolom.

Nem esztétikai okokból, hanem a pénisz normális állapotának, a görbülés megszüntetése vagy javítása céljából végzünk műtétet. Főleg a nemi életet akadályozó esetekben vállalok műtétet, célunk a gyógyítás, a nemi élet helyreállítása, javítása.


A péniszgörbület műtétjei általában eredményes műtétek. A beavatkozás után a hosszútávú problémák / pl.merevedési zavar /nagyon ritkák. Kisfokú visszagörbülés előfordulhat a műtét utáni hónapokban az erős éjszakai merevedések miatt. A belső varratok szinte mindenkinél lazulnak valamilyen fokban, de az esetek zömében a görbület jelentős javulását sikerül elérni már az első műtéttel.

Jelentős fokú “veleszületetett” görbület merevedéskor, műtét előtt

Az előbbi páciens műtét utáni képe

Egy másik páciens lefelé irányuló , nemi életet akadályozó görbülete merevedéskor műtét előtt

Az előző páciens műtét utáni képe

Igyekszünk az első műtéttel a jó eredményt elérni, az esetek nagy részében ez sikerül is. Ennek ellenére számolni kell vele, hogy körülbelül ötből egy esetben a tökéletes eredmény eléréséhez az első műtét után kb. egy évvel ismételt, általában kisebb beavatkozásra lehet szükség a belső varratok lazulása, a görbület részleges kiújulása miatt. A műtét során a hímvessző görbe oldala kis fokban / kb 2 cm /megrövidül, mert a görbe oldalát mélyen belül kicsit összehúzzuk, ezért egyenesedik ki. Ez nem szokott zavaró mértékű lenni. A pénisz egyeses kinézete messze “kárpótol” a kis rövidülésért, az egyenesebb pénisz sokkal jobb a nemi életben is. Egy két centiméterrel rövidebb, de sokkal egyenesebb pénisz sokkal jobb látvány és jobban is működik a nemi élet során! Nézzék csak meg a fenti képeket. Lefelé irányuló jelentős  görbületek  műtéteinél a fityma egy részét általában el kell távolítani, de ennek is inkább előnyei vannak végül / higiénés, érzékenység csökkenése stb./

Fityma eltávolítás nélkül csak kis, vagy felfelé irányuló görbületek műthetőek eredményesen.

30 éves gyakorlattal rendelkezem, az országban a legtöbb ilyen műtétet végzők között vagyok évtizedek óta.
A beavatkozás általában érzéstelenítésben zajlik, így is fájdalommentes. A pénisz tövénél megfelelően adott hosszú hatású érzéstelenítő az egész hímvesszőn fájdalom mentességet biztosít a műtét során és utána még pár óráig. Altatásban ébredés után egyből érzékeny lenne a hímvessző ráadásul az altatás maga is kellemetlenebb lehet és jobban megterheli a beteget.
Aznap este vagy másnap reggel / vidékre / engedjük haza a pácienseket, ezután pár napos pihenés szükséges. Sportolás 2 hét múlva, nemi élet 4-6 hét múlva lehetséges.

Ha érdekli a beavatkozás jöjjön el, hozzon el pendrive-on,  vagy telefonon merevedéskor készült képet amin látszik a görbület, akkor lehet a részleteket,a műtéti időpontot megbeszélni.
Emailban is küldhet kérdéseket, képet, hogy véleményezzem a feketedoktor@gmail.com címre. Ezeket természetesen csak én látom és diszkréten kezelem.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.