kedden és csütörtökön

9-12 -ig és 16-19 -ig

+36 30 3113045

feketedoktor@gmail.com

1027. Budapest, Kapás utca 26.

A épület I. emelet 3.

Follow Us

Szex és péniszproblémák

péniszproblémák

Szex és péniszproblémák

Sokan mondogatják, hogy a szexnek ezer módja van és nincs is szükség a hagyományos közösülésre az örömszerzéshez. MIndazonáltal mikor megkérdeztek több száz nőt és férfit egy felmérés során Angliában kiderült, hogy az emberek döntő többsége a szexen a pénisznek a hüvelybe való bevezetését érti és ezt igényli is ha szexről van szó.

” Az orgazmust könnyű színlelni, a merevedést sokkal nehezebb! ” Murphy

A pénisznek a hüvelybe való bevezetéséhez megfelelő merevedésre, ehhez pedig egészséges péniszre van szükség.

A férfi részéről a szexuális képességet lelki és szervi problémák csökkenthetik.

Sokan azt hiszik a lelki eredetű problémák ezen a téren enyhébbek, de a gyakorlatban gyakran azt látjuk, hogy teljesen egészséges fiatalemberek annyira le tudnak blokkolni ha sor kerül a randevúra, hogy még egy súlyosan érszűkületes, idős ember is inkább képes a közösülésre mint egy ilyen “bepánikolt”, leblokkolt fiatalember. Itt egyszerűen ráhangolódni, ellazulni kéne és erre manapság sokan képtelenek. A szülők, a tanárok és a média azt sulykolta beléjük, hogy ha valamit akarnak akkor össze kell szedniük magukat, koncentrálni kell stb. Ez pedig a szexben éppen ellenkező eredményt ad- nem jön létre a merevedés. A szex ugyanis nem akaratlagos, hanem ösztönös és reflexes folyamat.

Mindezek ellenére gyakoriak a szervi eredetű merevedési problémák is férfiaknál.

A férfi szexuális problémákról/korai magömlés, merevedési zava stb/, kezelésükről részletes információt a www.potenciaklinika.hu oldalunkon talál.